Хіти тижня. Український журналіст майстерно поставив на місце фаната "русского мира" (відео)

Працюючий в Росії український журналіст Роман Цимбалюк яскраво поставив на місце прихильника «русского мира», який заявив, що вважає українців частиною російського народу.

Українець провів бурхливу дискусію з представником президії партії «Російський Загальнонародний Союз» Миколою Павловим в прямому ефірі радіо «Ехо Москви», а її причиною стала скандальна фраза Павлова, підтримуюча міф кремлівської пропаганди про «єдиний російський народ», передають Патріоти України.
«Я вважаю людей, які живуть в Україні, незалежно від того, як вони себе визначають, російськими людьми. Так, як вважали до 1917 року. Були великороси, малороси, білороси, і всі разом вони називалися російські люди», - висловився росіянин.
Але у відповідь на це Цимбалюк нагадав, що «братський» народ без докорів сумління почав вбивати українців в 2014 році і продовжує це робити. «Якби ви вважали жителів України російськими людьми і при цьому в нас не стріляли, то я б навіть з вами не сперечався. Але в Україні зараз до таких формулювань відносяться дуже обережно. Тому що ви спочатку нас вважаєте російськими людьми, а потім чомусь приїжджають справжні російські танки. І це відбувається саме зараз, а не сто років тому», - дав відсіч Павлову український журналіст.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...