Хіти тижня. Усім знайомі обличчя: З'явились охочі забрати керівника "РИА Новости Украина" із СІЗО

"Опозиційний блок" готовий взяти на поруки затриманого журналіста Кирила Вишинського.

Кирило Вишинський. Фото: prm.ua.

Про свій намір взяти на поруки арештованого керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського заявила партія "Опозиційний блок". Про це повідомляється на її сайті, передають Патріоти України.

"Опозиційний блок" готовий взяти на поруки затриманого журналіста Кирила Вишинського", - йдеться в заяві. У партії назвали дії влади щодо Вишинського "розправою над свободою слова".

Там зазначили також, що стурбованість арештом Вишинського висловив навіть генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд. Як повідомлялося, 17 травня Херсонський міський суд арештував на 2 місяці керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського. Йому оголосили про підозру у державній зраді.

Сам Вишинський не визнає оголошену йому підозру і розцінює затримання як провокацію. У справі Вишинського викликали на допит 47 осіб.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...