Хіти тижня. "В душе я больше россиянин": Український військовий розповів, як шпигував для РФ (відео)

Екс-полковник ЗСУ привернув до себе увагу частими поїздками в російське Шебекіно, куди навідувався з буклетами про новинки військової техніки в Україні.

Сергій Лазарєв. Фото: скріншот з відео.

Колишній високопоставлений офіцер, полковник українських військово-повітряних сил Сергій Лазарєв ("Сократ") розповів, як шпигував для Росії. Відповідне зізнання журналістам він зробив в інтерв'ю із в'язниці, де сидить за державну зраду, передають Патріоти України.

"Я нічого такого нового, таємного не розповідав. Все це можна було дізнатися з відкритих джерел", – сказав Лазарєв. За словами шпигуна, він не отримував ніяких винагород. Хоча в розвідці стверджують, що військові таємниці Лазарєв обміняв на посвідку на проживання в Росії та долари.

Уточнюється, що екс-полковник ЗСУ привернув увагу частими поїздками в російське Шебекіно, куди навідувався з буклетами про новинки військової техніки в Україні. Також він часто дзвонив російському розвіднику Денису Юшину, з яким там познайомився.

"Я громадянин України. В душі, напевно, більше росіянин", – зізнався Лазарєв. Виїхати з України в Росію він не зміг, тому що невигідно. В результаті зрадник переоформив військову пенсію, а розвідці в РФ через ноутбук здавав інформацію про нові розробки ЗСУ: про літаки і безпілотники.

Джерело: Сегодня

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...