Хіти тижня. Передавав інформацію в Севастополь: Названо прізвище капітана ЗСУ, який шпигував для росіян (фото)

Молодший син затриманого служить в Силах спеціальних операцій Росії.

Юрій Ломако. Фото: соцмережі.

Затриманим капітаном першого рангу ЗСУ, якого звинувачують в шпигунстві на користь Росії виявився екс-начальник 84-го арсеналу мінно-торпедного та трального озброєння, що дислокується в Очакові, Юрій Ломако, повідомляють Патріоти України.

"Він використовував родинні зв'язки в 73-м Морському центрі спеціальних операцій, звідки отримував інформацію про виконання бойових завдань в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Сході України, персональні дані "морських котиків", відомості про озброєння і оперативну інформацію. Після цього він передавав дані в Головне розвідувальне управління Генштабу РФ в Севастополі", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, Ломако отримував інформацію по колишньому місцю служби в арсеналі про кількість озброєння і боєприпасів, яку також передавав в розвідку РФ. Уточнюється, що молодший син затриманого служить в Силах спеціальних операцій Росії.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...