Хіти тижня. Вбивство підлітка на Закарпатті: Розлючений натовп хотів вчинити самосуд (відео)

Місцеві жителі наполягають, що у підозрюваного був спільник, якого поліція не затримала.

Місцеві жителі вимагають правосуддя. Фото: Mukachevo.net.

Суд відпустив під домашній арешт 14-річного мешканця Тячівскього району Закарпаття, підозрюваного у вбивстві ножем однолітка. Люди з цим не погодилися. Про це пише місцеве видання Mukachevo.net, передають Патріоти України.

Повідомляється, що за версією слідства, 14 березня хлопець у себе вдома в селі Нижня Апша наніс численні ножові поранення 9-класнику, і той помер. Спершу підозрюваного взяли під варту, а 3 тижні тому суд його відпустив його під домашній арешт.

Після цього близько 500 селян вийшли на трасу міжнародного значення "Мукачево – Рогатин" і блокували її 8 годин, до пізнього вечора 18 квітня. Вони висловлюють обурення тим, що головний підозрюваний не виконує рішення суду, а вільно гуляє селом. Зокрема, ходить до школи. Також місцеві наполягають, що у цього підозрюваного був спільник, якого поліція не затримала.

За інформацією видання, через заворушення на місце події виїхало все керівництво закарпатської поліції на чолі з її керівником Романом Стефанишином. Правоохоронці забрали головного підозрюваного до відділку, адже розлючений натовп був готовий вчинити самосуд. Місцевий телеканал "Сіріус" зняв про ці події сюжет.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...