Хіти тижня. Вбивство турецьких дівчат у Харкові: Господиня квартири загадково померла на 10 днів раніше

Господиню квартири, де сталося вбивство, знайшли мертвою у ванні з гарячою водою приблизно за 10 днів до вбивства дівчат.

Поблизу квартири, де сталося вбивство. Фото: прес-служба нацполіції.У четвер, 3 січня, у Харкові знайшли тіла двох студенток з Туреччини з ознаками насильницької смерті. До того ж, стало відомо, що в орендованій квартирі були увімкнені газові конфорки, а за декілька днів до того там знайшли мертвою власницю. Про це повідомив місцевий сайт Об'єктив, передають Патріоти України.

Напередодні повідомлялося, що в одній з харківських квартир на вулиці Валентинівській знайшли мертвими студенток з перерізаними горлами. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

За даними відомства, у квартирі залишилися увімкнені всі газові конфорки. Також мешканці будинку розповіли, що господиня квартири проживала в тому ж дворі, що й квартиранти. Її знайшли мертвою у ванні з гарячою водою приблизно за 10 днів до вбивства дівчат. У квартирі були увімкнені всі 4 газові конфорки, як і у випадку з дівчатами.

Тим часом, у соцмережах з'явилася інформація про те, що у вбивстві дівчат підозрюють турка 1992 року народження. Оскільки одна з дівчат незадовго до трагедії скаржилася батькам на колишнього хлопця – громадянин Туреччини, який нібито переслідував дівчину. Поліція його розшукує. Поки слідчі намагаються встановити обставини події, свідків та розшукати причетних до вбивства.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...