Хіти тижня. Відмовилися підкорятися російським окупантам: У Криму українські бойові дельфіни загинули

Дуже сумно, що вкрай багато українських військових, які 2014 року дислокувалися в Криму, поставилися до питання присяги і вірності прапору значно гірше, ніж ці дельфіни.

Бойові дельфіни звикли слухатися своїх тренерів. Фото: Сегодня.

Українські бойові дельфіни не витримали окупації Кримського півострова росіянами. "Після анексії Криму бойові дельфіни, що належали Військово-морським силам ЗСУ та знаходилися в Севастополі, відмовилися підкорятися російським окупантам, відмовилися від їжі і загинули від голоду", - розповів Борис Бабин, постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Обозреватель".

За словами Бабина, дресировані в Севастополі дельфіни контактували зі своїми тренерами через спеціальні свистки. "Росіяни отримали ці свистки і все інше спеціальне майно відповідної військової частини, але дресировані тварини не захотіли не тільки взаємодіяти з новими російськими тренерами, але відмовилися від їжі і невдовзі загинули. Дуже сумно, що вкрай багато українських військових, які 2014 року дислокувалися в Криму, поставилися до питання присяги і вірності прапору значно гірше, ніж ці дельфіни".

Він також розповів про те, що на 2018 рік Військово-морські сил ЗСУ не ведуть ніякі практичні або науково-дослідні роботи з використання морських ссавців.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...