Хіти тижня. Відома українська співачка пояснила, чому відмовилася співати російською (відео)

Відома українська співачка Ірина Федишин заявила, що відмовиться співати російською мовою, навіть за умови, якщо їй запропонують великий гонорар.

Ірина Федишин

Артистка зазначила, що гроші для неї - не головне, тому вона з легкістю відмовиться виконувати російськомовні пісні. Про це вона розповіла в ефірі програми "DROZDOV" на телеканалі ZIK, передають Патріоти України.

"Продюсери і музичні критики пропонували мені співати російською, тому що таким чином можна швидше пробитися. Однак в моєму репертуарі немає жодної російськомовної пісні і не буде", - підкреслила Федишин.

Також, у відповідь на запитання ведучого про те, чи може Федишин виконати пісню російською, якщо таким чином зможе заробити великі гроші, співачка сказала, що ні, тому що для неї гроші не грають настільки великий ролі. "Я перш за все громадянка своєї країни і є такі цінності як батьківщина, родина, батьки, діти і мову через які переступати не потрібно", - зазначила артистка.

Крім цього. Ірина розповіла, що їй раніше рекомендували стати "двомовною", щоб пробитися в українському шоу-бізнесі. "Мені таке говорили. Ти приходиш на різні радіостанції, спілкуєшся з продюсерами, музичними критиками, які пропонували співати російською, говорили, що я швидше проб'юся. Пусть говорят, ну і що з того. Я собі роблю свою роботу і все", - підсумувала зірка, додавши, що у неї інша позиція і вона вважає, що на сході України також люблять українську мову.

Опублікував: Олег Устименко

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...