Хіти тижня. Відома українська ведуча звільнилася з каналу через Медведчука

Приводом для звільнення Роксани Руно стала відмова запрошувати в ефір програми лідера руху "Український вибір", член тристоронньої групи по Донбасу Віктора Медведчука, відомого своїми проросійськими поглядами.

Роксана Руно. Фото: соцмережі.

Керівник інформаційного департаменту телеканалу ZIK, ведуча програми "Зіткнення" Роксана Руно зі скандалом покинула телеканал. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Роксана розповіла, що приводом для звільнення стала її відмова запрошувати в ефір програми лідера руху "Український вибір", член тристоронньої групи по Донбасу Віктора Медведчука, відомого своїми проросійськими поглядами. "Тема "заручників врятували завдяки Медведчуку", а спікер з нею сам Медведчук, мені не підходить. Ні мені, ні каналу. Я не буду запрошувати його в студію, виводити його дзвінком або "спускати" ведучим (які і не підозрювали про таке можливе щастя, як і багато іншого). Так, це позиція, яку мене попросили уточнити у відповідь, і розмова при свідках", - зазначила вона. Ведуча наголосила, що не приймає від керівництва "наполегливі прохання".

Також Роксана раніше опублікувала ще один пост, який пізніше зник з її сторінки, але в мережі збереглися скріншоти.

Користувачі соцмережі підтримали ведучу і запевнили її в тому, що це – правильний вибір. "Головним фактором, в будь-яких справах є фінансова складова, тому, хто платить, той і музику замовляє. А от чесність і безпринципність, в журналістських колах, стає все рідше явищем, тому, Роксаночка, ви - молодчинка", - пишуть в мережі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...