Хіти тижня. Відомий київський українофоб розповів про останні дні життя Миколи Караченцова

Пухлина розділилася і почала розпадатися. Вивести її не було можливості, операцію хворий би не витримав

Володимир Бистряков і Микола КараченцовВідомий композитор та скандальний українофоб, котрий підтримує агресію Кремля в Україні киянин Володимир Бистряков природньо зберігає у Росії обширні зв'язки з товаришами "по цеху", котрі вбачають в ньому "правильного хохла". Був він близьким другом і Миколи Караченцова. Й розповів по останні дні життя актора, а також поділився спогадами про покійного, інформують Патріоти України.

«Последний раз мы с ним виделись в больнице две недели назад. Он был такой румяный, потом мне Андрюша сказал, что он просто опухший. Его опухоль разделилась и начала распадаться. Вывести ее не было возможности, операцию он бы не выдержал. Это и усугубило конец. Семья уже ожидала, что его не станет», - розповів Бистряков.

За словами композитора, близькі Миколи Караченцова всіляко намагалися відвернути актора від поганих думок і розвеселити.

«Мы старались его как-то поддержать, смешили. Люда рассказывала смешные истории, я рассказывал. Он был человек очень смешливый, очень компанейский, никогда никому не отказывал ни в автографах, ни в поцелуях, ни в объятиях. Тем не менее, друзей у него было не так много. Он был очень избирательный», - згадує Володимир Бистряков.

Нагадаємо, Микола Караченцов помер 26 листопада рано вранці в онкологічній клініці Підмосков'я. Причиною смерті стала відмова нирок, які виявилися повністю вражені метастазами, викликаними раком легенів.

М. Караченцов помер напередодні дня народження

Джерело: КП в Україні

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...