Хіти тижня. Відомий письменник розкритикував новий фільм Зеленського

Український письменник Юрій Винничук різко висловився про новий проект лідера Студії "95 Квартал" Володимира Зеленського "Він і Вона", у якому разом із коміком зніметься українська поп-діва Настя Каменських.

На особистій сторінці в Facebook Винничук прокоментував рішення Держкіно покрити половину витрат на виробництво комедійного фільму, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

""А шо - фільмєц-та будєт на тєлячьєй мовє, как давєчя заявіл расійскій дєпутат і шоумен Пйотр Талстой? Ілі всьо же на общєпанятнам? Бо мені не понятно, чому цього підсвинка держава повинна акредитувати?"- наголосив Винничук.

Підписники письменника, згадуючи недавній скандал "Кварталу" з забороною серіалу "Свати", назвали новий проект Володимира Зеленського "помстою за "Сватів".

"І коли ж українці наїдяться тим кіношним фастфудом, щоб занудило. Чомусь не знімаються фільми за творами В. Шевчука, а яка там глибока не затерта філософія...", - зазначили в одному з коментарів.

Наскільки стало відомо раніше, стрічка під назвою "Він і вона" вийде в прокат українською мовою. Чоловіка Насті Каменських зіграє сам Володимир Зеленський.

За сюжетом, подружня пара вирішила розлучитися і суддя дає три місяці на примирення. Однак екс-закохані вирішують інакше провести цей час і починають робити все те, чого не могли під час шлюбу.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...