Хіти тижня. Відомий письменник розкритикував новий фільм Зеленського

Український письменник Юрій Винничук різко висловився про новий проект лідера Студії "95 Квартал" Володимира Зеленського "Він і Вона", у якому разом із коміком зніметься українська поп-діва Настя Каменських.

На особистій сторінці в Facebook Винничук прокоментував рішення Держкіно покрити половину витрат на виробництво комедійного фільму, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

""А шо - фільмєц-та будєт на тєлячьєй мовє, как давєчя заявіл расійскій дєпутат і шоумен Пйотр Талстой? Ілі всьо же на общєпанятнам? Бо мені не понятно, чому цього підсвинка держава повинна акредитувати?"- наголосив Винничук.

Підписники письменника, згадуючи недавній скандал "Кварталу" з забороною серіалу "Свати", назвали новий проект Володимира Зеленського "помстою за "Сватів".

"І коли ж українці наїдяться тим кіношним фастфудом, щоб занудило. Чомусь не знімаються фільми за творами В. Шевчука, а яка там глибока не затерта філософія...", - зазначили в одному з коментарів.

Наскільки стало відомо раніше, стрічка під назвою "Він і вона" вийде в прокат українською мовою. Чоловіка Насті Каменських зіграє сам Володимир Зеленський.

За сюжетом, подружня пара вирішила розлучитися і суддя дає три місяці на примирення. Однак екс-закохані вирішують інакше провести цей час і починають робити все те, чого не могли під час шлюбу.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...