Хіти тижня. Відправили у Київ: З Ізраїлю депортували 33 українців

Такої масової депортації не відбувалося за всю історію існування авіарейсу "Вінниця-Тель-Авів".

Аеропорт "Бен-Гуріон". Фото: LikeIsrael.

В Ізраїлі 33 пасажирам, які прибули в Тель-Авів з Вінниці авіарейсом компанії МАУ було відмовлено у відвідуванні Ізраїлю при проходженні паспортного контролю. Про це в Facebook повідомив співзасновник молодіжної організації "СЛАВІС-Вінниця" Сергій Мар'янчук, чиї родичі опинилися серед депортованих, передають Патріоти України.

"Сьогодні 8 лютого, не пройшли паспортний контроль в аеропорту Бен-Гуріон 33 пасажири з рейсу Вінниця-Тель-Авів ... Всіх відправили назад до Києва. Більше інформації пізніше", - написав він.

За інформацією vindaily.info , про цей інцидент вже відомо керівництву аеропорту "Вінниця", проте поки немає деталей події, вони не беруться коментувати цей факт. Зазначається, що депортація пасажирів вінницького авіарейсу в ізраїльському аеропорту "Бен-Гуріон" трапляється регулярно, однак це поодинокі випадки. Такої масової депортації не відбувалося за всю історію існування цього авіарейсу.


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...