Хіти тижня. Відверті фото і багато алкоголю: ЗМІ оприлюднили резонансні подробиці про закатовану закоханим російську студентку (фото)

Трагічна історія про смерть студентки в Москві, яку по-звірячому вбив і зґвалтував її співмешканець, набула нових обертів. З'явилася більш докладна інформація про те, якою була Тетяна Страхова.

Фотографії, які опубліковані в особистому Instagram-акаунті загиблої, кажуть про те, що Тетяна вела трохи фривольний спосіб життя, - передають Патріоти України з посиланням на Дни.Ру.

Вона часто демонструвала своїм підписникам відверті фото, доповнюючи їх вельми цинічними коментарями, однак, при цьому, чимало її друзів і близьких заявляють, що дівчина була скромною та спокійною, вчилася на відмінно і була дуже добра до оточуючих.

Незважаючи на це, у своєму передсмертному листі вбивця дівчини Артем Ісхаков написав, що Тетяна нерідко його провокувала на агресію. За словами хлопця, він більше не міг дивитися, як Таня проявляє інтерес до його друга в його ж квартирі. Однак, варто підкреслити, що в будь-якому випадку ніщо не може виправдати жорстокого вбивства й подальшої наруги над тілом.

Крім цього, у мережу потрапив щоденник убитої студентки Тетяни Страхової, де в багатьох записах дівчина зізнавалася, що глибоко нещасна і тому майже кожен день вживала алкоголь.

"Уже кілька років життя здається нестерпним. Як нескінченна хоррор-гра, де всі люди навколо хочуть зробити ще гірше, а радості не існує взагалі. Тобто ти за звичкою робиш вигляд, що радієш чомусь, але при цьому взагалі нічого не відчуваєш. Хіба що, дику втому від імітації емоцій. У тебе бувало таке, коли в поганому настрої приходиш до родичів, але робиш вигляд, що все добре, щоб не посипалася купа питань? Ось такий стан завжди" - писала жертва.

Судячи з її записів, дівчині не подобалося, що у неї не вистачає ні на що часу: вона збиралася вступати в архітектурний університет у Прагу і приділяла багато уваги навчанню.

"Навряд чи я відчую себе краще або гірше від того, що вступила чи ні. Проте, я постійно зараз або сплю, або роблю якісь завдання. Навіть коли я приходжу в гості, я продовжую робити свої уроки. Навіть коли я дивлюся серіал, та коли завгодно. При цьому все одно залишається купа недоробленого, купа навчальних листів, тому я ніколи не можу розслабитися, якщо не випила досить багато. П'ю я кожен день", - повідомляла Тетяна.

Знайомі Страхової напередодні трагедії навіть не підозрювали, що відбувається в її житті: "Я не помічала, що Таня перебувала в депресії. Зовні здавалася благополучною веселою дівчиною, любила галасливі компанії, випити, потанцювати. Дивно, що її відвідували думки про смерть і самотність. Чоловікам вона завжди подобалася, подружок у неї теж вистачало. Можливо, вона сама придумала собі цей страдницький імідж", - розповіла одна з подруг дівчини.

"Таня - розкута дівчина, у неї була прихована сторінка в соцмережі, там вона викладала досить відверті фотографії і відео. Це заводило багатьох хлопців", - додала знайома загиблої і зазначила, що дівчина вважала себе розумною та цинічною, читала філософів, але не змогла довчитися в університеті: її відрахували із ВШЕ через півроку після початку семестру. Батькам дівчина про це не сказала, але як і раніше жила в Москві та підробляла дизайнером інтер'єрів.

Як повідомлялося раніше, Тетяну Страхову 22 січня вбив її співмешканець і колишній хлопець Артем Ісхаков, який також тричі поглумився над тілом дівчини.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...