Хіти тижня. "Вони дуже весело сміялися через потоп у Києві": Окупована Ялта пішла під воду (фото)

Здається, сьогодні у місті аж ніяк не могли поскаржитися на "нестачу прісної води".

Тепер у Ялті можуть "повеселитися" не гірше, ніж у Києві. Фото: соцмережі.

Сьогодні, 6 вересня, в окупованій Ялті через негоду стався серйозний потоп. Відповідні фото опублікував в Twitter КРЫМский бандеровец, передають Патріоти України.

"Крим. Ялта пішла під воду. Пам'ятаю, як вата раділа затоплення Києва. Подивіться на підземні переходи. Сподіваюся, що водичка не кислотна", - кепкує блогер.

"Косорука і лінива вата не чистила ливневки все літо, що кляті бандери робили регулярно, ось і результат. А воду не треба відкачувати - буде запас питної на зиму ... А говорили Україна воду не дає, набирайте нам не шкода, в Армянськ пару відер завезіть в кіслотовідстстійник, ванни можете набрати. Взагалі ще і кислота в грунт попре від Титана, короче велком на кислотні пустки 2к19", - насміхаються користувачі мережі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...