Хіти тижня. Вся суть "руського міра" в одному епізоді, - Казанський

Російський пропагандист, "експерт по Україні" Олександр Роджерс, який регулярно видає статті про нищівні перемоги "Л/ДНР" над Україною, в коментарях до одного зі своїх постів обізвав "пі*арасом" шахтаря Сергія Седлецького з Вуглегірська.

Олександр Роджерс

"Шахтар сфотографувався на аватарку з вугільним пилом під очима", пише у своєму блозі журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу: "Из-за этого Роджерсу, который никогда не видел живых шахтеров, показалось, что у Седлецкого накрашены глаза. Ну а для российского патриота, как вы понимаете, нет греха страшнее.

Сергей Седлецкий - простой работяга из Углегорска, которого в 2015 году такие роджерсы "освободили" от Украины, лишили работы и нормальной жизни, распилив шахты на металл. А теперь еще и оскорбляют. "Защитники Донбасса" во всей красе. Это и есть их истинное отношение к региону.

Эта история, без сомнения, должна войти в золотой фонд "русского мира"."

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...