Хіти тижня. "Всіх відтінків таблиці Менделєєва": Небо над окупованим Армянськом стало неприродного кольору (фото)

Завод "Титан", на якому стався викид кислоти, продовжує свою роботу, хоча її обіцяли припинити.

В окупованому Криму небо над містом Армянськ, де сталася екологічна катастрофа, стало неприродного кольору. Відповідні фото опублікував блогер RoksolanaToday&Крим в Twitter, передають Патріоти України.

"Захід Сонця в Армянську всіх кольорів таблиці Менделєєва", - написав він. На фото можна побачити, що небо кілька разів змінювалося в неприродні відтінки і кольори. Так на одному знімку воно брудно-жовте, на другому - яскраво-малинове, на третьому - салатово-зелене.

Користувачі мережі прокоментували фото. "З зелених хмарок йде зелененький дощик на зелененьких чоловічків і все навколо зелене", "Як на Венері... Там теж сірчанокисла атмосфера...", "Колір говорить лише про розмір і кількість частинок в повітрі, не про їх складі. Але знаючи який *****ц твориться на землі... Валіть звідти", - пишуть люди.

Слід зазначити, що завод "Титан", на якому стався викид кислоти, продовжує свою роботу. Про це повідомив в Facebook глава Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв. Раніше, ширилися чутки, що підприємство нібито припинило роботу, однак це виявилося неправдою.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...