Хіти тижня. Втомилися від реклами? - У центрі Хмельницького на великому екрані транслювали порно (відео 16+)

Інцидент трапився 11 березня близько 18:00 на перехресті вулиць Кам'янецька та Гагаріна.

У центрі Хмельницького на екрані біля філармонії транслювали відео порнографічного характеру. Про це повідомили в Національній поліції Хмельницької області, передають Патріоти України.

На великому рекламному телеекрані, встановленому на будівлі поряд з зупинкою громадського транспорту, раптом почалася трансляція відеоконтенту порнографічного змісту, яка тривала кілька хвилин. Громадяни відразу почали скаржитися на таку «рекламу» як в соціальних мережах, так і в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 301 Кримінального кодексу України - ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією порнографічної кіно - та відеопродукції, засобів її демонстрації.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...