Вчені з Національним університетом Сінгапура проаналізували дані про дієту, спосіб життя понад 600 китайців, передають Патріоти України із посиланням на Daily Mail.
Учасників відстежували з 2011 по 2017 роки. Їх запитували про те, як часто вони вживали гриби. Усі вони проходили когнітивні тести. Виявилося, що в цих тестах кращі результати показували ті, хто стверджував, що щотижня з'їдає понад 300 грамів грибів.
Так, вживання двох порцій грибів на тиждень знижує шанси на розвиток когнітивних проблем (деменції) на 50%.
Це синдром стійкого порушення когнітивних функцій у результаті органічного ураження мозку. Частота деменції зростає з віком. В Україні на деменцію страждають 63 тисячі людей, щороку занедужують понад 4,5 тисячі осіб.
Вчені вважають, що такий результат через унікальне поєднання – ерготіонін (Ergothioneine), яке міститься у грибах. Ерготіонін вважають антиоксидантом і протизапальним засобом, що люди не можуть виробити самостійно.
Китайський журналіст з 30-річним досвідом Кім Вонг зробив заяву щодо України, поставивши нашу державу як приклад людяної цивілізації та країни майбутнього. Відповідне відео публікував у себе на сторінці у Фейсбуці мультиплікатор Олег Куваєв, передають ...
У суботу, 22 лютого, в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який влаштував стрілянину прямо на дорозі та втік із місця події. Про це повідомляє Патрульна поліція України, передають Патріоти України. За словами поліцейських, між водіями автомобілів H...