Хіти тижня. Вибухнула чергова "консерва": Почесний президент ФФУ Григорій Суркіс розкритикував написи "Слава Україні" на новій формі збірної України

На думку Григорія Суркіса, Федерація футболу і національна збірна "повинні керуватися спортивними принципами, а не інтересами політиків".

Григорій Суркіс. Фото: Football.ua.

Почесний президент ФФУ і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс скептично відгукнувся про напис «Слава Україні» на новій формі збірної України з футболу, передають Патріоти України.

Нагадаємо, 4 вересня була презентована нова форма збірної, де на зворотному боці всіх футболок красується гасло: «Слава Україні!». На думку Григорія Суркіса, Федерація футболу і національна збірна повинні керуватися спортивними принципами, а не інтересами політиків. Тим більше, що до деяких гасел суспільство ставиться неоднозначно. Розміщення цієї фрази на футбольній формі - спроба відвернути вболівальників від реальних дій (і часто бездіяльності) функціонерів ФФУ.
«Не потрібно заробляти собі бали на псевдопатріотизмі», - заявив Суркіс. Віце-президент УЄФА нагадав, як непросто йому було домогтися рішення по проведенню фіналу Ліги чемпіонів-2018 в Києві, і як він повідомив нинішньому президенту ФФУ Андрію Павелку новину про те, що захід таки відбудеться у нас.
«Було багато щастя, радості, і всі вітали це. Але у мене таке враження, що у пана Павелка до отримання цього фіналу мають відношення навіть його прибиральниці, а пан Суркіс, на жаль, не має можливості бути запрошеним на таку подію, яку організовує ФФУ. Не важливо, люблять мене чи ні, але є якийсь принцип корпоративної етики», - зазначив Суркіс.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...