Ось такий поворот долі: Берлусконі угробив "Мілан". Італійці покладають надії на тренерський хист Андрія Шевченка

Не зважаючи на те, що минуло чимало часу, як українець радував місцевих тифозі на полі, його пам’ятають і люблять. Більше того, цінують в якості футбольного фахівця нового рівня. Про це свідчить регулярна участь Андрія у популярному футбольному шоу Італії

Футбольний клуб "Мілан" на певному етапі зупинився у розвитку. Найбільше винен у цьому колишній власник Сільвіо Берлусконі констатує футбольний тренер Олег Федорчук, зазначають Патріоти України.

"Сьогоднішні проблеми "Мілана" пов'язую із особою головного тренера Дженнаро Гаттузо", - продовжує розвивати думку український експерт. - "Його рівень не дозволяє команді прогресувати, розвиватися, досягати успіху. Гаттузо – тренер-початківець. Він був хорошим футболістом, який брав своєю епатажністю. Але не має потрібних якостей, щоб стати класним тренером. Сучасний тренер повинен володіти харизмою, багатосторонністю, а не просто бути мотиватором.

Гаттузо на своїй посаді довго не затримається. Може, якось дотягне до кінця року. У другій половині сезону "Мілан" отримає кваліфікованішого тренера.

Італійці мають багато хороших тренерів. Тамтешня тренерська школа – одна з найкращих у світі. Вибір є. Тільки до цього варто підійти раціонально, вивчаючи характеристики майбутнього тренера. Свого часу "Наполі" знайшов Саррі, який був не особливо відомим. Зараз він вдало працює у Лондоні з "Челсі". Головне, щоб у нового очільника тренерського штабу "Мілана" була відповідна кваліфікація для роботи із великим клубом та амбіції.

Запрошення топ-спеціалістів, які зараз перебувають без роботи, малоймовірне. Не думаю, що хтось із провідних тренерів захоче опуститися на сходинку нижче, щоб працювати з проблемним "Міланом". Змінювати клуб потрібно буде із комплектації. Сьогоднішній склад не відповідає великим амбіціям.

Запрошення колишнього футболіста на посаду тренера нічого не вирішить. Це тупцювання на місці. Підтверджують приклади Зеєдорфа, Індзагі, Гаттузо. Потрібен тренер, який зможе ухвалювати вольові рішення, прагнути до змін.

Вперто циркулюють чутки, що у майбутньому тренером "Мілана" може стати нинішній наставник збірної України Андрій Шевченко. Зараз у його штабі працюють Тассотті та Мальдера. Вони також мали безпосередній стосунок до італійського клубу. Я б такий варіант не виключав, але робота у збірній та клубі – суттєво відрізняється. Нагальний приклад - колишній тренер "Реалу" Лопетегі. Він був успішний у молодіжній та національній збірних Іспанії, але провалив роботу у "Порту" і "Реалі".

У збірній тренер має бути мотиватором, у клубі – тактиком. Не впевнений, що Шевченко готовий до "Мілана". А подальші успіхи клубу залежать саме від персони тренера", - завершує свою думку експерт.

Нагадаємо, у серпні цього року наставник збірної України Андрій Шевченко дебютував у ролі футбольного експерта на телеканалу DAZN, у супер популярному спортивному шоу Італії. Напарницею українця стала зірка спортивного телебачення цієї країни. Потрапити на ефір до "солодкої парочки" вважають за честь будь-який гравець та тренер.

Джерело: Газета.ua

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...