Хіти тижня. Вимагали "українських к*рв": У Львові польські туристи влаштували бійку з місцевими жителями (фото)

Поліція затримала порушників порядку та відвезла у відділок, де на них написали заяву про побиття українців.

Поліція забрала дебоширів у відділок. Фото:facebook

Польські туристи напередодні, 5 липня, влаштували потворну бійку у Львові, після чого іноземців затримали правоохоронці і відвезли в райвідділ. Про конфлікт повідомили свідки інциденту в групі ГО "Варта1" в Facebook, інформують Патріоти України.

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, в свою чергу, повідомив, що поляків доставили в Галицький райвідділ поліції. На них писали заяву про побиття українців.

"Нагадаємо : 05.07.2018 о 20:20 на проспекті Свободи поворот на Григоренка конфлікт між Поляками і Українцями, люди викликали поліцію так як хамство поляків проти України. Поляків забрали на Мартовича.

Зі слів постраждалих поляки вимагали: українських курв ( з їх слів ), і коли їм зробили зауваження то вони ще й побили тих людей які їм зробили зауваження, наразі поліція затримала всіх і заявники на мартовича (Галицький вп) пішли писати заяву" - написав він.

Дії польських туристів викликали відверто негативну реакцію користувачів в Мережі.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...