Хіти тижня. Вирішили, що так швидше: У Росії зганьбилися з топ-стадіоном до ЧС-2018

За проектом над трибуною для VIP-персон є навіс, а от на ділі - його просто не виявилося.

На "Самара-Арені" досі немає навіть газону. Фото: соцмережі.

У російському місті Самара, де має пройти відразу шість матчів чемпіонату світу з футболу, зганьбилися з будівництвом стадіону. На майбутній арені ЧС-2018 забули встановити дах над VIP-трибуною. Про ганебний прокол на одному з головних стадіонів майбутнього Мундіалю повідомив Telegram-канал "Мутко проти", передають Патріоти України.

"У Самарі на стадіоні до ЧС-2018 забули побудувати дах над VIP-трибуною. Навіть не просто VIP, беріть більше - це трибуна для особливих гостей - президентів і глав урядів. ФІФА вважає, що ніхто нічого не забував, просто вирішили злегка схітрож*пити", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за проектом над трибуною є навіс, а от на ділі - його просто не виявилося. Коли ФІФА приїхала перевіряти будівництво, з'ясувалося, що таким чином місцеві будівельники вирішили трохи скоротити час, думаючи, що цього ніхто не помітить.

"До першого матчу в Самарі, тим часом, залишається близько 3 тижнів. Хоча на проклятому шматку землі, помилково названому "Самара-Арена", до сих пір навіть немає газону", - пишуть журналісти.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...