Хіти тижня. З Москви поперли? Відома співачка-зрадниця похвалилась поверненням до Києва (фото)

Поки що про концерти в Києві мовчить, але швидше за все - вони готуються.

Ані Лорак. Фото: Обозреватель

Одіозна українська співачка Ані Лорак, яка фактично переїхала жити до Москви, регулярно виступає в Росії і отримує там різні нагороди, повернулася до Києва, повідомляють Патріоти України.

Так, у понеділок, 15 січня, Ані Лорак в своєму Instagram-акаунті опублікувала знімок, зроблений в Києві. У підписі до фотографії артистка розповіла, що в Україні готується до свого нового шоу під назвою "Діва".

Підписники артистки відразу ж поставили собі запитання, чому до нового проекту вона готується в Україні, а не в Росії, де постійно проживає. Однак, відповідати сама співачка не поспішає.

Відомо, що шоу "Діва" буде презентоване в Мінську, Санкт-Петербурзі і Москві. Київ, як і будь-яке інше українське місто, на афіші, опублікованій на офіційному сайті Ані Лорак, не вказано.

Судячи по знімках, опублікованих в Instastories артистки, вона встигає не тільки готуватися до концертів, але і бачитися з друзями.

Координатор громадської організації "C14" Маркіян Яциняк, коментуючи "Обозревателю" приїзд одіозної виконавиці до Києва, назвав її зрадницею. Але, так як Ані Лорак поки не заявляла про будь-яких заходи в українській столиці, представники організації також не планували акцій протесту. Далі, за словами Яциняка, "покаже час".

Нагадаємо, незважаючи на те, що Росія окупувала Крим і воює на Донбасі, Лорак не перестала гастролювати в країні-агресорі. Більш того, вона продовжила виступати на прокремлівських концертах і з гордістю отримує російські нагороди.

Така позиція дуже не подобається українським активістам. 3 серпня 2014 року поблизу входу в одеський клуб "Ібіца" сталося зіткнення правоохоронців з місцевими активістами, які виступали проти проведення концерту співачки Ані Лорак в своєму місті. У результаті вийшло справжнє побоїще, а постраждалі виявилися по обидва боки.

У 2015 році народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий звернувся до міністра культури України В'ячеслава Кириленка та голови Державної міграційної служби Сергія Радутного з проханням позбавити Ані Лорак звання народної артистки і громадянства України.

Після таких "зустрічей" з глядачами на батьківщині Лорак практично осіла в Росії. Співачка не дає концертів на батьківщині, однак охоче вітає окупантів зі "скрепним" святом 23 лютого.

Однак 14 листопада 2017 року Ані Лорак вперше за три роки все ж ризикнула виступити в Києві - в палаці "Україна". Її ім'я не було заявлено в жодній з афіш. Слухачі тепло прийняли співачку, про що свідчать як записи в соцмережах, так і бурхливі овації в залі, які чути на відео виступу Лорак. Коментуючи свою появу на київській сцені, Лорак заявила, що дуже сумувала за українцями.


Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...