Хіти тижня. Загинула, дивлячись в очі коханого і з його вини: Шокуюча трагедія в Кропивницькому (фото)

В Кропивницькому загинула 18-річна дівчина, яка намагалася потрапити до гуртожитку.

Як повідомили у поліції, до правоохоронців надійшла інформація, що біля гуртожитку ЦНТУ лежить невідома особа. Загиблою виявилася дівчина 2000 року народження, передають Патріоти України.

За словами правоохоронців, вона прийшла до чоловіка 1982 р.н., який мешкав у гуртожитку. Вхідні двері були зачинені, тож коханий вирішив підняти дівчину за допомогою зв’язаних простирадл. У деякий момент саморобна мотузка обірвалася і дівчина впала.

Свідок розповів, що він зайшов до кімнати у той час, як чоловік підіймав кохану. Потім простирадла обірвались і він почув, як хтось упав.

Опублікував: Олег Устименко

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...