Хіти тижня. Затягнули в авто, застрелили і викинули на ходу: У Кривому Розі сталося жахливе вбивство (фото)

За словами очевидців, між групою чоловіків виникла сварка, в результаті якої кілька з них схопили хлопця і затягнули в салон Mercedes Benz Sprinter.

У Металургійному районі Кривого Рогу невідомі вбили та викинули чоловіка з автомобіля. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 1kr.ua.

За словами очевидців, між групою чоловіків виникла сварка, в результаті якої кілька з них схопили хлопця і затягнули в салон Mercedes Benz Sprinter. Пролунали два постріли, після який з авто випало тіло. Чоловік був госпіталізований у важкому стані. За попередньою інформацією, потерпілий помер у лікарні.

У Кривому Розі співробітники поліції оголосили оперативний план "Перехоплення". Про причини конфлікту на даний момент не повідомляється. Особи зловмисників встановлюються.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...