Хіти тижня. "Земля - стекловатой": У "ЛНР" померла комуністка, яка хизувалась поїданням шашликів у день Голодомору (фото)

У жінки трапився інсульт.

Фото: ФБ

В окупованому Луганську померла екс-депутат міської ради від КПУ, прихильниця терористів "ЛНР" Наталя Максимець, відома скандальними заявами на тему Голодомору. Про це в Facebook написав журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

За його словами причиною смерті комуністки став інсульт. Інформацію також підтвердили знайомі Максимець. Жінці було 45 років.

У 2010 році Максимець хизувалась у своєму блозі, що в день пам'яті жертв Голодомору п'є алкоголь, танцює і їсть шашлики, поки всі поминають загиблих.

"Поки деякі хворі на голову голодоморці будуть свічки у вікнах палити і голодувати на знак поваги до померлих, ми збираємося нашою старою, дружною компанією і влаштовуємо бенкет - шашлик зі свинини замочений хлопцями, вони ж займаються напоями, дівоча половина чарує на рахунок всяких олів'є і пиріжків з мороженком; будемо смачно їсти, жартувати і навіть танцювати", - написала вона тоді.

Після окупації Луганська Максимець залишилася жити в місті, визнавши "незалежність ЛНР", також закликала терористів відстежувати патріотів по записах у соціальних мережах, і висловлювала думку про те, що "немає такої нації - українці, а є дике плем'я".

Новина про смерть комуністки викликала резонанс у соцмережі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...