Хіти тижня. Згадала про батьківщину? Співачка, яка виїхала працювати до РФ, заявила про любов до України

​Виконавиця народилася в Ужгороді.

Йолка, вона ж Єлизавета Іванців. Фото:ТелеграфУкраїнська співачка Йолка (справжнє ім'я Єлизавета Іванців), яка поїхала працювати до Росії, несподівано зізналася в любові до своєї батьківщини. Слід відзначити, що виконавиця народилася в Ужгороді. Своє визнання вона озвучила в інтерв'ю російському виданню PeopleTalk, інформують Патріоти України.

На питання журналіста, яке її улюблене місце в світі, артистка відповіла, що це Ужгород. "Ужгород. Хоча у мене улюблене місце те, де я посміхаюся. А я багато де посміхаюся", - зізналася співачка.

Варто нагадати, що в 2004 році Йолка підписала контракт з російським продюсером і стала виступати в РФ. В одному з інтерв'ю виданню Meduza вона заявляла, що тільки в Росії відчуває себе співачкою і саме там може реалізуватися.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...