Хіти тижня. Журналістське розслідування: Куди їздять вранці київські бабусі

Багато пенсіонерів відчувають себе бадьорими і молодими, що не може не радувати.

Журналісти видання "В городе" з'ясували, куди їздять вранці київські бабусі і чому їх багато саме в годину пік, передають Патріоти України.

"Тут і метро, і трамвай, і тролейбуси, і маршрутки, а головне - дешевий ринок. Пізніше ми звернули увагу ще на одну визначну пам'ятку, яка магнітом притягує бабусь з величезними сумками і візками, - пункти прийому склотари", - кажуть журналісти.

Багатьом жителям столиці здається, що після 60 років людям потрібно виключно сидіти вдома і нікому не заважати. Але столичні бабусі вдома не сидять. "Хіба розживешся на нашу пенсію, ось і буду працювати, поки ноги ходять. Та й вдома сидіти нудно", - розповідає літня киянка Тамара Іванівна.

З тридцяти опитаних журналістами пенсіонерок, двадцять їхали саме на роботу. "Дві дами з візками здавали зібрані пляшки. Три йшли до лікаря і на процедури, одна прямувала в пенсійний фонд, інша в ЖЕК, а ще одна вийшла купити тортик, адже у її п'ятирічної онуки - день народження", - пише видання.

"Здам пляшки, а потім на базарчик, за картоплею", - прокоментувала свій ранковий "моціон" одна з киянок.

"І хоча в літньому віці наші бабусі і дідусі не можуть дозволити собі подорожувати по світу, як це роблять почесні закордонні громадяни, сміливо можемо відзначити, що вони у нас бадьорі, працьовиті і життєрадісні, незважаючи на маленьку пенсію і часті візити до лікаря", - резюмують журналісти.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...