Хіти тижня. Злий жарт на 1 квітня знищив кілька сотень мікрохвильовок

Наївні користувачі вирішили зробити кулю з фольги, нагрівши її у мікрохвильовці.

Етапи виготовлення кулі з фольги. Фото: Соцмережі

1 квітня в соцмережах мав небувалий успіх масовий Пранк: не дуже добрі люди переконували наївних людей скочувати кульку з фольги і нагрівати її в мікрохвильовці, щоб вона стала гладенькою, повідомляють Патріоти України.

Як не дивно, на це "повелися" багато людей. Напевно, це були ті ж хлопці, які їли капсули для посудомийних машин. "Все почалося з того, що японці навчилися перетворювати зім'яту фольгу в відполіровану металеву кулю. До фольги потрібно було додати молоток, шкірку, ганчірочку з поліролем і багато, багато терпіння.

Побачив таке з алюмінієвою фольгою в Твіттері, стало цікаво, вирішив спробувати. Спочатку збирався тільки обстукати, але потім пополірував, і ось що вийшло.

Робиться це так. Берете фольгу, скочуєте її в щільну кулю. Потім за допомогою гумового кийка надаєте їй форму, а звичайним молотком ущільнюєте до максимально твердого стану. Під кінець ще раз обстукуєте, щоб куля вийшла по можливості правильною.

Шкурити грубою шкіркою, потім тонкою. Потім берете ганчірочку, пасту або гель для полірування, ще пара годин - і готово. Судячи з твітів, впоратися можна за 10-15 годин. Наскільки ідеальною буде куля, залежить тільки від вашого терпіння".

У Твіттері знайшлися хлопці, які скористалися кропіткою роботою одних і наївністю інших. Взявши фотографії куль з фольги до і після, вони стали радити підписникам нехороші речі.

"А ви знали, що так буває, якщо покласти фольгу в мікрохвильовку на три хвилини? Тільки що спробував. Якщо щільний шар з фольги покласти в мікрохвильовку на кілька хвилин, він перетворюється на справжню кулю. Повірити не можу, але це працює. І правда працює, тільки потрібно не менше десяти хвилин".

Таких твітів зі схожими фотками ще десятки. Судячи з усього, знайшлися люди, які в це повірили. Напевно, це ті ж самі користувачі соціальних мереж, які кілька місяців тому масово їли капсули для посудомийних машин - був такий флешмоб Tide Pod Challenge.

"От ублюдок", - як би говорить нам людина, яка все-таки поклала кульку з фольги в мікрохвильовку.

І, напевне, вона не одна така.

Опублікував: Інна Мартинчук

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...