Хіти тижня. "Зметемо до ч**тової со**чої матері!": Українська письменниця різко відповіла прибічникам "мовного скандалу" на Закарпатті (відео)

Українська письменниця Лариса Ніцой заявила, що жителі Закарпаття отримали можливість вивчати угорську мову до 10 класу, однак все одно незадоволені.

Лариса Ніцой

Ці пропозиції підтримала Венеціанська комісія, тому Угорщина повинна почути, сказала вона в ефірі телеканалу ZIK, передають Патріоти України.

"Хочу спочатку сказати: припиніть зомбувати народ! Ніяке міжнародне співтовариство нічим не стурбоване. Це хто стурбований? Чехи, німці, французи, англійці? Нічого не стурбовані! Ми отримали рекомендації Венеціанської комісії, Європарламент звернувся до комісії, і ми звернулися, отримали рекомендації. Стурбовані лише угорці", - зазначила Ніцой.

За її словами, учні на Закарпатті можуть вчити угорську мову в дитячому садку і школі до 10 класу. "Або ви погодитеся на це, або ми зметемо до чортової собачої матері цю владу, і будете вчити свою угорську мову на факультативах! Тому хапайтеся за цю можливість, поки вона є. І передайте це своїй Угорщини!" - зазначила письменниця.

На своїй сторінці в Facebook письменниця також прокоментувала відео. "Знаєте в чому проблема українців? В тому, що ми не даємо своїм нападникам по рогах. Ми починаємо їх умовляти миром, ладком. Але досить вже. Знайдіть кожен в собі сили сказати: "Ні", - закликала Ніцой.

Опублікував: Олег Устименко

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...