"Хлопче, затисни зуби. Через двадцять років все буде "зашибісь!": ТОП-10 цитат Кузьми Скрябіна

Легендарний український музикант Кузьма Скрябін - виконавець, якого знали та любили мільйони, вирізнявся відвертістю і завжди говорив те, що думає.

Кузьма Скрябін. Фото: wz.lviv.ua

Співак, письменник, телеведучий, продюсер - Андрій Кузьменко був без перебільшення талановитим у всьому. Він видав 20 альбомів, кожна пісня стала справжнім хітом, повідомляють Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

Написав кілька книжок на злобу дня, адже Андрій ніколи не боявся висловлювати свою думку, зокрема, і щодо політичної ситуації в країні.

Життя Кузьми обірвалося 2 лютого 2015-го. Він загинув в автокатастрофі, повертаючись з концерту у Кривому Розі. Отож, ми вирішили згадати його найбільш влучні цитати.

Про мотивацію

- Можна опустити руки, сказати: немає грошей, немає охоти… А можна засучити рукава і вже зараз починати плекати своє майбутнє!

Про армію

- Я закарбував перше армійське правило. Накази можна не виконувати, якщо грамотно від них здризнути.

Про минуле

- Якби теперішній Кузьма побачив тодішнього Кузьму, сказав би: "Хлопче, затисни зуби. Через двадцять років все буде "зашибісь!".

Про культуру спілкування

- Хамство - це кал, який виходить через рот!

Про мінливість життя

- Чим більше хочеш взяти від життя - тим менше воно хоче тобі це дати.

Про українців

- Кожен поважаючий себе українець має хоч раз в житті посадити дерево, виростити сина і з’їздити в Єгипет.

Про Путіна

- Той чоловік, який допоміг зрозуміти, що ми українці єдині, це не чоловік. Це баба, та й то не справжня, а гумова. Ми можемо цього гада надути, а можемо спустити.

Про бійців АТО

- У людей сідають батарейки просто на просто. Вони не розуміють просто, що робиться, якщо чесно. От ті, з якими я по крайній мірі спілкуюсь, чоловік 50-60, які постійно на війні. Хтось більше, хтось менше. Вони кажуть, у нас сідають батарейки.

Про оптимізм

- Якщо у вас немає гармонії - то беріть гармонь і гармонуйте!

Про політиків

- Українці вибирають такого, що спочатку з вазеліном, а потім уже без вазеліна, шоб пожошче. Такий собі садомазохізм в генах…

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...