​Хлопчик не в тому закладі вчиться: Київського студента з МАУП викрили в "любові" до "ДНР" (фотофакт)

У підлітка вже схормувалось суто лугандонське ставлення до життя – жити та вчитись за рахунок України, а вболівати за тих, хто її нищить за вказівкою Кремля.

В одному з київських технікумів вчиться студент, який любить ДНР і викладає в мережу спільні фото з бойовиками, розповів блогер у Facebook Олексій Мінаков, зазначають Патріоти України.

"Максим Міхєєв закінчив вже 2 курси спеціальності "правознавство" в економіко-правовому технікумі при МАУП. Сам хлопець з Донецька, і коли повертається на малу батьківщину, надягає футболку ДНР. Там же, на Донбасі, робить спільне фото з полковником ДНР. І з задоволенням відвідує концерт Гліба Корнілова, який організував в Росії фонд допомоги терористам і здійснює поставки озброєнь для бойовиків", — пише Мінаков.

Він також зазначив, що не закликає до насильства, проте хлопець — майбутній український юрист, який здобуває освіту в українському закладі. "Тим більше, вже втішно, що Максим Міхєєв пише у себе на сторінці в соцмережах "зупиніть дебільну війну" і "так нехай буде мир". Але в умовах війни ти або на боці ворога-окупанта, або на стороні захисника від агресії, третього не дано. І, мені здається, Максим Міхєєв ще не до кінця визначився зі стороною", — зазначає блогер.

Однак користувачі соцмережі вважають, що молодику варто набити обличчя та/або дупу, а потім відправити в його улюблену «ЛДНР». Де видають такі чудові дипломи і забезпечують аналогічну фахову освіту.

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...