"Х#ли ты ноешь?": Скандальний хіт шокував соцмережі (відео, 18+)

​Там, де нас немає, може бути ще гірше, так що вчимося цінувати те, що у нас є в житті.

Азамат Мусагаліев. Скріншот.

«Як часто ми з вами засмучуємося через дрібниці: повільний Wi-Fi, швидкий секс, програш національної збірної. Але в світі є люди, які нас не зрозуміють». Саме таким людям присвячена ця пісня. Точніше, ні, присвячена вона нам, всім тим, хто хоче «модним бути в Воронежі» і любить «каву без цукру». Реально, чого нам нити, якщо зараз ви читаєте цей пост і будете слухати нову пісню Азамата Мусагалієва, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пісня «**** ти ниєш?», яку ведучий програми «Одного разу в Росії» на каналі ТНТ Азамат Мусагалієв, що раніше грав в команді КВН «Збірна Камизякського краю», заспівав в ефірі, стала вірусної в мережі і набрала 1,2 мільйона переглядів в фейсбуці. Однак думки користувачів соцмереж розділилися: одні називають пісню прекрасною мотивацією, інші вважають, що телеканал, який належить «Газпрому», відволікає людей від проблем у владі.

Що ж, кожному своє ... Але якщо взяти в загальному для всіх сенсі, то закрийте очі і уявіть, що у вас немає всього того, чим ви зараз користуєтеся як належним і не надаєте цьому значення. Наприклад, світло, повітря, ну або підлога під ногами)... Ну як? Уявили себе десь в землянці на фронті, на полі під палючим сонцем, жителем Алеппо під обстрілами?

Все-все, відкриваємо очі і заспокоюємось. Видихнули. Там, де нас немає, може бути й гірше, так що вчимося цінувати те, що у нас є в житті.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...