"Хочу віддати шану": Французький співак зворушив мережу українською піснею для бійців АТО (аудіо)

Поль Манондіз заявив, що у нього багато українських друзів воює на фронті.

Поль Манондіз. Фото:Mixcloud

Відомий французький співак Поль Манондіз виконав українську народну пісню "Вирушали хлопці", яку присвятив українським військовим, які захищають нашу країну на Донбасі. Відео пісні викладено на Youtube, передають Патріоти України.

Співак два роки тому переїхав в Україну заради своєї дружини. За останній час в його репертуарі з'явилось декілька пісень українською мовою.

"У мене багато українських друзів на фронті, я думаю про них кожен день, і хочу віддати їм шану", – розповів співак про пісню.

Композицію Манондіз записав для програми "Фольк Music" телеканалу UA:Перший. За глибоке відчуття та особливе виконання Поль отримав найвищу оцінку глядачів, як найкращої пісні.

Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...

Один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 81-ї аеромобільної бригади: Нові подробиці

вівторок, 30 квітень 2024, 10:28

Стало відомо, що один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 122-го аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади Збройних сил України. Його імені поки не називають з етичних міркувань.Про це повідомили на сторінці Ко...