Хочу забрати маму і тата звідти": 19-річний юнак із зони АТО прийшов на "Х-фактор" заради порятунку батьків (відео)

​Судді шоу "Х-фактор" впевнені в тому, що Валерій Мірошниченко - один з претендентів на перемогу в проекті.

Валерій Мірошниченко. Скріншот.

Два роки тому, в 17 років, житель селища Лозівське Луганської області Валерій Мірошниченко був змушений перебратися з охопленого війною населеного пункту до Києва. Батьки молодого чоловіка - батько-пенсіонер і мама - чергова на електропідстанції - залишилися в зоні АТО. Про це розповідається в сюжеті телеканалу СБТ, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

“Учился в школе, поступил в колледж музыкальный, но так сложилось, что я был вынужден покинуть этот город. Мне было 17 лет тогда. Что я могу найти в этом городе? У меня не было ни образования. Нужно было что-то делать. Работал и курьером, и официантом, подрабатывал – пел в переходе. Как-то пытался выжить здесь. Постоянного места жительства нет. Все хостелы Киева объездил уже.

"Х-фактор" – для меня шанс изменить мою судьбу и судьбу моей семьи. Моей отец – пенсионер. Он проработал в шахте 23 лет. Мама – дежурная на электроподстанции. Я очень хотел бы перевезти их сюда. Я не хочу. Чтобы они там жили в той атмосфере. Нечего там делать”, - говорить молодий чоловік зі сльозами на очах.

За два роки він подорослішав на 20 років - в його очах читається втома, але все ще залишилося бажання співати і перемагати.

Після виступу на сцені шоу "Х-фактор" зал і судді аплодували йому стоячи: голос юнака підкорив всіх. Всі були єдині в думці - Валерій Мірошниченко може стати одним з претендентів на перемогу в проекті.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...