Хорошого мало: Кримчани вже не радіють приїзду російських туристів (відео)

Туристи скаржаться, що, ставши росіянами, жителі окупованого Криму стали дуже агресивними.

Що хотіли - отримали. Фото: REUTERS.

Російські туристи, які приїхали відпочивати до анексованого Криму, заявили, що місцеві жителі стали дуже агресивними. Відповідне відео опублікували Крим.Реаліі на своєму каналі в YouTube, передають Патріоти України.

"І не дуже доброзичливі. З переходом до Росії, я так розумію... Бардак цілковитий. Завищують ціни... Навіть розвертаєшся біля будинку, вже вискакують і кричать. Люди якісь агресивні. Раніше такого не було", - розповіли туристи, які відпочивають у селищі Форос.

Тоді як місцеві жителі пояснили, що туристи завдають їм багато неприємностей.

"Терміново потрібна санітарно-епідеміологічна служба. Тому що у маленьке містечко заїжджають машини у пилу, бруді, і всі вони зупиняються біля житлових будинків", - заявила місцева жителька.

Також вона поскаржилась на погіршення життя у Форосі.

"Нечувані ціни на продукти харчування. Влада "бере у руки" забезпечених, купку заможніх, яка живе тільки для себе, створюють умови для своїх дітей, але ніяк не для жителів селища. Медицина занепала. Протягом року не було терапевта", - зазначила вона.

"По чотири години чекаємо швидку. Бували випадки, коли люди вмирали, не дочекавшись допомого. Гарного мало зараз", - додала ще одна місцева жителька.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...