"Хоть это и куница, но выглядит, как загорелый писец": Соцмережі про новий "символ Криму"

Фото м'якої іграшки, названої символом Криму, викликало резонанс у мережі.

Скріншот

Так званий "міністр курортів і туризму" окупованого Росією Криму Сергій Стрельбицький показав м'яку іграшку у вигляді кам'яної куниці, яка, за його словами, стане прекрасним сувеніром для делегацій, які відвідують півострів, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новини Севастополя".

"Ми закупили колекцію, щоб офіційні делегації, які до нас приїжджають, мали таких прекрасних героїв", - зазначив Стрельбицький, додавши, що дана іграшка виглядає досить по-кримськи. Чисто кримське обличчя - задоволене і засмагле", - сказав "міністр". Його слова почали активно коментувати в мережі.

"Хоч це і куниця, але виглядає, як засмаглий кримський писець", "Упороту лисицю треба - вона сестра песця", "Прикид арештантський. Норм", "Задоволене обличчя?! Так у неї такий вираз, що вона зараз розридається", "Як все запущено", - йдеться у коментарях.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...