Хотіли з'їсти дитину: Стали відомі жахливі подробиці про "краснодарських людожерів"

З дівчинкою працюють психологи.

Фото: styler.rbc.ua

Дмитро і Наталя Бакшеєви з Краснодара, яких підозрюють у людоїдстві, хотіли з'їсти дочку свого друга, повідомляють Патріоти України з посиланням на "News-R".

Бакшеєв працював з батьком дівчинки на будівництві і нерідко бував у гостях у свого друга. "Після спілкування з Бакшеєвими у дитини починалася істерика, вона погано спала ночами", – розповів адвокат одного Дмитра Олексій Аванесян.

Якось родини відправилися на пікнік. Там Наталя Бакшеєва почала вести себе неадекватно. Вона стрибала в брудну річку, кричала. Дівчинка та її мама в страху втекли з пікніка. Зараз з дитиною працюють психологи. Слідчі не вірять у те, що друг сім'ї "краснодарських людожерів" знав, чим промишляють Бакшеєви.

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...

Запрацює 18 травня? У Міноборони пояснили, як користуватись електронним кабінетом військовозобов'язаного

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:44

У зв'язку з набранням чинності нового закону щодо мобілізації в Україні, у мережі з'явиться електронний кабінет військовозобов’язаного. Він запрацює з 18 травня. Доступ до нього серед іншого обіцяють і через мобільний застосунок, передають Патріоти Укр...