Хотів сісти на воду: Стало відомо, як пілот Ту-154 намагався уникнути катастрофи над Чорним морем

Цю гіпотезу підтверджують руйнування у хвості літака.

Ілюстрація:Politeka

Командир екіпажу російського Ту-154 прагнув посадити військовий літак на воду. Про це анонімно розповіло джерело в силових структурах РФ, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

За його словами, цю гіпотезу підтверджують руйнування у хвості літака Ту-154 російського оборонного відомства, який прямував до Сирії. "Водолази виявили фрагменти літака від крил до хвостової частини. За попередніми даними, пошкодження свідчать про те, що командир хотів посадити літак на воду", – цитує джерело агентство.

Раніше ж стало відомо, що водолазами було виявлена ця сама хвостова частина, але її не піднімали. Крім того, на ній були помічені уламки двигунів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...