Ховаємо подалі пальто і пуховики: Прийшла весна, - синоптик

Наталія Діденко повідомила, що арктичний циклон вже покидає Україну і настає тепло.

Цвіте бузок. Фото: ЖЖ.

Ой, прийшла весна, ой прийшла красна! Нарешті. Саме сьогоднішній понеділок відновив нашу віру, що трохи похитнулася, у весну. З допомогою високого атмосферного тиску та поширення теплої повітряної маси. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала синоптик Наталка Діденко, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Високий атмосферний тиск розігнав хмари та дощ, а нова повітряна маса принесе сьогодні нарешті людські градуси. У більшості областей сьогодні і найближчим тижнем очікується +16+23 градуси.

Сонце буде головним ньюсмейкером, проте завтра атмосферний фронт принесе дощі та грози на заході та північ України. Це вже повинні бути такі типові травневі дощі - дощ, гроза - прояснення, дощ, гроза - прояснення.

У ніч на 18 травня вискочить трохи загроза холодного повітря, бо знизиться у Києві, наприклад, до +4+7 градусів. Але як вискочить, так і зіскочить. Бо вже вдень знову відновиться тепла погода.

Сьогодні ще циклон покидає дощі на наш південний схід, завтра атмосферний фронт - на захід, північ.

У Києві сьогодні сонячна весняна розкіш, завтра буде також тепло, але в другій половині дня пройдуть місцями грозові дощі. Температура повітря +18+20 градусів. Позакидайте сьогодні суботні пуховики та пальто теплі подалі, темні окуляри на носа і - в обід гуляти навколо офісів.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...