Ховати зимові речі раніше червня - погана прикмета: В Україну йдуть заморозки

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що 9, 10 і 11 травня в західних областях і на крайньому півночі України похолодає до заморозків.

В Україну йдуть  заморозки. Фото: ВК.

У нічний час із вівторка по четвер, 9-11 травня, в Україні прогнозують заморозки. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала синоптик Наталка Діденко, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За її словами, заморозки очікуються в західних областях та на крайній півночі України.

"У нічні години 9, 10 та 11 травня у західних областях України та на крайній півночі похолодає до заморозків. Переважно на ґрунті, але не виключено, що й у повітрі. Ще раз наголошую – у нічні години", – написала синоптик.

"Тримайте голови в руках, а цитрамони – в торбах", – порадила Діденко.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...