Хто є гідним кандидатом на посаду голови Нацполіції, - Шкіряк

Першим політик назвав В'ячеслава Аброськіна, якого бачив неодноразово на передовій.

Зорян Шкіряк. Фото: 24 СВІТ

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк назвав чотирьох кандидатів на посаду глави Нацполіції, яких вважає гідними очолити відомство Про це він повідомив в ефірі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"Я все-таки вважаю, що є там у нас чотири претенденти реальних, на моє глибоке переконання, за яких сьогодні можемо говорити, що вони достойні обійняти цю посаду (глави Нацполіції, - ред.)", - зазначив Шкіряк.

Першим він назвав В'ячеслава Аброськіна, якого бачив неодноразово на передовій, і який, на думку Шкіряка, показав надзвичайну ефективність роботи у Донецькій області, де зараз, фактично, йде війна. "Це і Сергій Князєв, який, до речі, свого часу був заступником у Донецькому главку, який і на передовій, і надзвичайно фаховий опер, який сьогодні керує карним розшуком, який показав дуже хороший результат у Закарпатській області в Рівненській області - згадайте, яка вакханалія була з бурштином. Після його приходу ви пам'ятаєте арешти, в тому числі і правоохоронців", - наголосив радник глави МВС.

Гідним посади глави Нацполіції він вважає і Дмитра Головіна - саме він керував карним розшуком, який давав ефективні результати, і сьогодні показує ефективність роботи на посаді очільника Одеської обласної поліції, зазначив Шкіряк. "Костянтин Бушуєв, нинішній заступник глави Національної поліції, також досить фаховий, досвідчений і професійний поліціянт", - додав радник глави МВС.

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...