Хто мені більше не друг?: Новий додаток Facebook підкаже, хто позбавився від вас в мережі

Керівництво соціальної мережі обурене, а користувачі задоволені.

Ілюстрація. Фото: glavny.tvFacebook не дає можливості відслідковувати, хто видалив вас з своїх друзів. Якщо ж вам цікаво, хто це зробив, то для цього є програма, яка розповість, хто саме позбавився від вас в соціальній мережі, пишуть Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Вирішенням цієї проблеми є додаток "Who Deleted Me". Ця аплікація доступна для IOS, Android і як додаток до Google Chrome. Після того, як користувач завантажить і активує це додаток, воно починає копіювати список його друзів і порівнювати актуальний список зі скопійованим. Якщо хтось видалить вас зі списку друзів, додаток сигналізує: "Deleted You". Також додаток пам'ятає тих, кого ми самі видалили з друзів або хто деактивував свій профіль у Facebook.

Ентоні Шматку, автор програми, отримав офіційне повідомлення від Facebook. У ньому йдеться про те, що додаток "Who Deleted Me" викликає негативний досвід у користувачів мережі. Керівництво Facebook заблокував програму, але Шматку відновив його під іншою адресою.

Незважаючи на обурення керівництва Facebook, додаток б'є рекорди популярності. Сторінка "Who Deleted Me" має вже більше 45 тисяч передплатників. Найбільшим не достатком цього додатка є те, що воно аналізує список друзів тільки від початку встановлення в браузері або на телефон.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...