​"Хто не скаче, той москаль". Українські та польські вболівальники разом солідаризувалися в Марселі (відео)

Перед матчем національних збірних Польщі і України в рамках Євро 2016 на вулицях французького міста польські та українські вболівальники співали і стрибали разом.

Вболівальникам припала до вподоби кричалка "хто не скаче, той москаль". Запис того, як уболівальники протиборчих команд проводили час перед матчем, опублікував Chastime, зазначають Патріоти України.

Певно це була головна втіха українців на стадіоні. Адже невиразна гра та поразка від збірної Польщі остаточно зруйнувала репутацію команди Фоменка.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...