Хто не сидів, не розуміє: Надія Савченко особисто відповила Антону Геращенко, де ще пошукати її переписку

"Отож всі на сайт РосУзник. І читайте листи розумних людей замість того, щоб свої дурниці в соцмережах писати!" - написала Надія.

Надія Савченко. Фото:kordon.com.ua

Українська льотчиця Надія Савченко відповіла нардепу Антону Геращенку на скандальну публікацію, в якій він припускає її зв'язки з терористами так званих "ЛНР"-"ДНР". Листа від Надії опублікувала у Facebook її сестра Віра Савченко, передають Патріоти України.

Напередодні Геращенко оприлюднив переписку Савченко з сепаратисткою Марією Коледою та припустив, що з російського полону українка могла писати й ватажкам бойовиків.

"Можу підказати Антону Геращенку, сайту Миротворець і всім любителям читати чужі листи – почитати листування моє та багатьох інших політв'язнів в Росії на сайті РосУзник. Може, читаючи людяні, розумні та глибокі думки людей, що переживають жах в'язниці, ви й самі чогось навчитесь", - відповіла Савченко на звинувачення.

Зауважимо, що напередодні Віра Савченко повідомила, що переписка стара і вже публікувалася у пресі, але тоді великого розголосу не отримала. Сестра колишньої полонянки впевнена, що такі публікації направлені на "знищення Надії".

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...