Хто переможе: Американський експерт назвав фаворитів "Євробачення 2016"

За словами Ротшильда, на оцінки реально впливають попередні тури голосування.

Ілюстрація: eurovisionlive.com

Найвищі шанси на перемогу в конкурсі "Євробачення 2016" має країна-господиня Швеція (26%), друге місце у Росії (16), далі з відривом йдуть Австралія (6), Латвія, Сербія і Франція (по 4). Так оцінює ситуацію американський фахівець Девід Ротшильд - економіст дослідницького підрозділу компанії Microsoft, що займається складанням прогнозів в самих різних областях - від політики і економіки до спорту та індустрії розваг, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Його оцінки в основному спираються на ринки парі. Такі тоталізатори, за його словами, дуже активно працюють по європейських конкурсах і по головних американських кінопреміях - "Оскарах".

Крім того, за словами Ротшильда, на його оцінки реально впливають попередні тури голосування. На "Євробаченні" це конкурсний відбір, в американському кіно - нагороди другого ряду, що присуджуються до "Оскарів".

Крім цих двох факторів фахівець бере до уваги "різні інші змінні", включаючи опитування і коментарі в соцмережах. Але на цифрах рейтингу вони практично не відображаються.

На питання про те, чому його, американця, взагалі цікавить "Євробачення", Ротшильд відповів: "Мене цікавить все, що цікавить інших!" Євробачення "- це захоплююча затія, яка об'єднує весь континент і багато в чому відображає як добру волю між народами, так і розбіжності. Я люблю стежити за голосуванням і спостерігати, як країни один до одного ставляться ".

Прогнози Ротшильда привертають увагу американських ЗМІ, включаючи і найбільш солідні. Перед минулою церемонією вручення "Оскарів" він вгадав переможців в 17 з 24 номінацій.

На його погляд, це в цілому гідний показник, хоча і далеко не рекорд: у 2015 році у нього було 20 "влучень", в 2014 - 21, в 2013 - 19.

Головною промашкою в нинішньому сезоні став "Оскар" за кращу картину, що дістався фільму "В центрі уваги". За прогнозами виграти мав "Виживший" з Леонардо ді Капріо в головній ролі.

Нагадаємо, на думку німецьких експертів у Джамали, яка представить Україну на "Євробаченні", високий шанс на перемогу.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...