Хто вже попався: Топ-10 українських чиновників, заарештованих за хабарі (інфографіка)

92 українських чиновника з 22 червня по 31 грудня 2015 року було притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних злочинів.

92 українських чиновника з 22 червня по 31 грудня 2015 року було притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних злочинів. "Слово і діло" підготувало топ-10 найгучніших корупційних арештів, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, перше місце списку займає голова районної податкової інспекції в Чернівецькій області. Чиновник був спійманий на хабарі в 640 тис. грн. За це суд засудив його до 8,5 років в'язниці.

Крім того, в трійку лідерів-корупціонерів увійшли генерал-лейтенант Державної прикордонної служби, екс-заступник ГСЧС (349 тис. грн, 10 років в'язниці з конфіскацією) і адвокат з Одеси (280 тис. грн, 4,5 року в'язниці).

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, 10 березня в Україні представили Антикорупційний портал громадських розслідувань, який повинен допомогти в боротьбі з корупцією в країні.

Цифра вражає! Скільки українських чоловіків за час війни нелегально перейшли у Румунію

субота, 11 травень 2024, 10:30

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну близько 11 тисяч українських чоловіків нелегально перейшли кордон із Румунією. Про це заявив представник прикордонної поліції Румунії Флорін Коман. За його словами, в більшості випадків втік...

Бережіть голови! Цієї ночі Землю накрила "екстремальна геомагнітна буря"

субота, 11 травень 2024, 9:54

Геомагнітна буря на Землі вперше за 20 років досягла найвищого рівня: у ніч на суботу K-індекс піднявся до максимальної позначки - 9. Центр прогнозування космічної погоди використовує "K-індекс", щоб описати наскільки активність сонця впливає на магніт...