"Хто ж переможе цю "систему", як не ми?": Волонтер Наталя Юсупова розповіла, в чому біди українців

Волонтер поставила у приклад українцям американських селебріті, які під час масових протестів проти Дональда Трампа разом зі своїм народом.

Наталія Юсупова. Фото: РБК.

Проблема більшості українців у "боягузтві і небажанні напружуватися". Таку думку висловила відома бізнес-вумен, громадський діяч і волонтер Наталя Юсупова. На своїй Facebook-сторінці Юсупова звернулася до співгромадян, які не хочуть боротися з "системою", пишуть Патріоти України.

"Людина робить те, що їй дозволяють робити. Так було завжди і так буде. І не треба робити більше кривавих революцій, просто треба ще раз показати, що ми люди, і ми хочемо жити, як люди! У світі протестують сотні компаній, авіалінії, залізничники, шахтарі, студенти та багато інших. А в нас все чекають, що хтось зробить "як треба", весь наш протест протікає в інтернет-просторі...

Скандалити, виливати помиї один на одного, ображати, вчити, як треба виховувати - це у нас багато хто вміє. А що на ділі? Подарунки вчителям збираєте на всі свята? Збираєте! Лікарям цукерки та шампанське носите? А як же. Правила дорожнього руху порушуєте, смітите на вулицях, в податкову тягнете хабара... І хто вам доктор? Винна "система", говорите? Так, а хто її буде руйнувати? Ті, хто в ній роками, це робити не збираються!" - написала вона.

"От жінці не хотіли робити операцію, поки чоловік не привіз гроші... Пропоную: давайте оприлюднимо прізвища цих псевдо-лікарів! Ні, кажуть, лікарі не при чому, це все "система". Це все боягузтво і небажання напружуватися! Нехай хтось з цим бореться, але не ми... Так ніяких змін не чекайте! Так і живемо..." - констатувала Юсупова.

При цьому волонтер поставила у приклад українцям американських селебріті.

"Америка охоплена протестами проти нового президента, але навіть не в цьому справа. На демонстрацію вийшли відомі люди, світові зірки, які заробляють сотні мільйонів, їх життя влаштоване і їм не потрібен піар, їх знає весь світ. І все-таки вони протестують, разом із звичайними людьми вони заявляють, що не будуть терпіти свавілля і неповагу до будь-якої особистості", - зазначила вона.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...