"Хунта" нам пожиттєво винна: У "ДНР" вимагають від України 900 мільйонів гривень на зарплати шахтарям

Терористи на окупованих територіях хочуть, щоб Україна повернула шахтарям нібито заборговані гроші "негайно".

Ілюстрація:ru.tsn.ua

У керівництві терористичної "донецької народної республіки" заявили, що Україна має "борг" перед донецькими шахтарями у розмірі 900 мільйонів гривень, тому "ДНР" вимагає його негайного повернення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

А розповів про "борг" українського уряду перед шахтарями тих шахт, які знаходяться в окупованій проросійськими бойовиками "днр" кількох районів Донецької області, сьогодні такий собі Поляков, який у структурі бойовиків "днр" займає посаду "керівника" "управління стратегії розвитку промисловості адміністрації глави республіки".

"У вересні минулого року на момент прийняття рішення про виведення з території ДНР українських юридичних осіб енергетичної та промислової галузей, заборгованість становила близько 900 мільйонів гривень за вугільним підприємствам. Ця заборгованість так і залишилася", - розповів сьогодні одному донецькому терористичного ЗМІ Поляков.

Також цей терористичний чиновник уточнив, яким же способом утворився цей "борг".

"Борги накопичувалася протягом декількох місяців аж по вересень 2014 року. Зазначимо, що свої гроші гірники недоотримували у період найбільш активних військових дій", - також розповів Поляков.


У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...

У кого можуть вилучити авто і забрати посвідчення водія - нюанси нового закону про мобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 8:28

Обмежити ухилянта в користуванні транспортним засобом можна буде після суду. Окрім того, наявність більше ніж одного авто дозволяє вилучати машину на потреби Сил оборони - і це стосується всіх громадян України, а не лише військовозобов'язаних. Нюанси н...