"Хунта! Спаси русский язык от России": В окупованому Криму здивували рекламою (фотофакт)

У рекламці, яка складається з 4 слів, лише одне було написано без помилок.

Расєйській йєзик. Фото: Твіттер.

Користувачі соціальних мереж обговорюють фотографію рекламної вивіски одного з питних закладів окупованого РФ Севастополя. Фото розміщене у Twitter RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.Як можна бачити на знімку, в рекламній фразі без помилок написано лише одне слово. Також на плакаті є виноска про те, що помилки зроблені в рекламних цілях.

"І кого така реклама може привернути? Мовляв, приходьте до нас, ми таке ж б*дло як і ви?", "Ну хоч блаженство врятували", "Важко мокшанам писати іноземною мовою", "Серед росіян росіян не залишилося?", - коментують фото користувачі соцмережі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...